JULEBELYSNING
Trykkimpregnert Limtre
Glassfiber
Aluminium

FLYTTEKAMPANJE – 25% PÅ FLAGGSTENGER I TRE OG GLASSFIBER

Vi flytter til Lillesand og tømmer lagrene! Gjelder flaggstenger i trykkimpregnert limtre og glassfiber, komplett eller til eksisterende feste. Tilbudet gjelder ut november og så langt lageret rekker. Trenger du kjøpshjelp? Ring oss på +47 37 27 62 99 – eller send oss en

epost post@aaneslandfabrikker.no

Se prisliste her   https://aaneslandfabrikker.no/kataloger/

Bestill her ordre@aaneslandfabrikker.no

Velkommen til en hyggelig handel!

Flaggstang i særklasse

Aanesland fabrikker produserer og selger flaggstang i tre, glassfiber og aluminium. Vi har produsert flaggstenger i tre siden 1945. Derfor bør det ikke være noen tvil om at vi har en ekstra lidenskap for skikkelige flaggstenger.
Vi har faktisk gått så langt at vi har Norges høyeste flaggstang stående på vårt område. Den er laget i heltre gran og ruver 31,5 meter over bakken. Flagget til denne stangen er på imponerende 60m2! Normalt sier vi at en flaggstang bør være ca 2-3m høyere enn det bygget den skal stå ved, men her har vi gjort et unntak.

Vi produserer flaggstengene av trykkimpregnert limtre furu, noe som gir en høy kvalitet og minimalt med sprekker. Vedlikeholdsmessig krever en slik stang maling ca. hvert 6-8 år. Vekten på en slik flaggstang på 9 meter er ca. 35 kg.

Ikke plag naboen med din flaggstang

Det er fint å ikke plage naboen med klapring fra snoren på stangen. Den problematikken forsvinner når du bruker en flaggstang i tre. Det blir ikke noen klaprelyd på treverk. Når naboen klaprer av misunnelse over flaggstangen din blir det en helt annen sak. Da får du sende ham til oss, så skal vi forsøke så godt vi kan å hjelpe ham.

Mål på flaggstang

Det finnes ikke noe flaggstang politi, men det er allikevel noen regler som man bør følge:
Hus/Villa: Som en hovedregel skal 1/3 av stangen være over husets møne og typisk høyde på en villastang er 8-12 meter
Hytter: Flaggstenger til hytter er ofte litt mindre enn til eneboliger. 6-9 meter er vanligst.
Gård: Alle gårder bør ha en flaggstang. 12-18 meter er ikke uvanlig på norske gårder.

Det mangler ikke på anledninger til å flagge. Høytider og store gleder byr opp til flagging, men det gjør også andre viktige begivenheter i livet. Feire et brudepar eller hedre en gammel venn som har gått bort. Uansett hva du ønsker å markere med flagg, må du begynne med å finne riktig flaggstang. Vi hjelper deg gjerne.

Montering av flaggstang i tre