Utvendig Rekkverk
Innvendig Rekkverk

Solid erfaring med rekkverk!

Aanesland fabrikker lager det meste innen rekkverk både utvendig og innvendig.
Vi har mange modeller som er firkantede og enkle i design, samt markedets største utvalg innen dreide modeller.
Når det kommer til rekkverk er mulighetene uendelig mange.

Innvendige rekkverk kan være alt fra det enkle rene, til utskjæringer og forseggjorte detaljer. Det er helt avhengig av personen og prosjektet om det blir det ene eller det andre. Vi kan levere det aller meste. På utvendige rekkverk har vi gode løsninger på sammensetninger og vi har modeller som passer til de aller fleste stilarter.

I mange tilfeller kan vi spesialprodusere rekkverk etter gamle mønstre. Spør oss gjerne dersom du har spesielle ønsker eller behov.
Det viktigste av alt er uansett kvaliteten. Vi bruker kun det best egnede treverket for ditt prosjekt i rekkverket vi bygger. Det gjør vi fordi rekkverk ikke bare handler om det estetiske.

Rekkverk med skikkelig kvalitet

Et skikkelig rekkverk må tåle belastningene det utsettes for, slik at man unngår fallskader og klemskader. Det er forskjellige regler som gjelder om rekkverket skal brukes på steder med store menneskemengder eller i et privat hjem. Dette trenger ikke du å tenke på, for vi har lang erfaring med å dimensjonere rekkverk slik ta de følger kravene og blir slik de skal være. Det skal være pent og det skal være trygt.

Standard materialsorter er gran, furu og trykkimpregnert furu. Vi kan også levere ask, lerk, bjørk og eik. Større dimensjoner leveres både som heltre og som laminert materiale. For utvendig bruk er trykkimpregnert og miljøvennlig impregnering det mest brukte alternativet, men vi tilbyr også kjerneved av furu eller lerk som et veldig godt alternativ.

Skulle du fremdeles være i tvil om hvem som bør lage ditt nye rekkverk ber vi deg ta kontakt. Det er få som kan konkurrere med oss når det kommer til løsninger og kvalitet på ditt rekkverk.